lunes, 31 de marzo de 2014

Activitats didàctiques al Museu Bíblic Tarraconense

El Museu Bíblic Tarraconense posa a disposició de les escoles tot un seguit d’activitats didàctiques que aproparan als alumnes al món de la Bíblia des de tots els punts de vista. El programa combina les visites a les sales del museu amb la realització de tallers pràctics que aprofundeixen en aquests aspectes d’una forma pràctica i amena.

Dijous, dia 20 de febrer, a les 17.30 h, a la sala d’actes del Museu Bíblic Tarraconense, va tenir lloc la presentació d’aquestes activitats didàctiques del servei pedagògic del museu que s’inicien ja aquesta primavera. La presentació va anar a càrrec de l’empresa de serveis culturals Arqueonet, especialitzada en la divulgació de la cultura i l’art de les grans civilitzacions de la història i de l’actualitat. Va ser una sessió especial adreçada al professorat en què els docents van poder experimentar els nous tallers que s’ofereixen al Museu Bíblic.

L’objectiu general dels tallers és que els alumnes puguin tenir un contacte pràctic amb les civilitzacions del passat, per tal de fomentar des de ben petits el coneixement i aprenentatge de la varietat històrica i, així, entendre la diversitat social, religiosa i cultural contemporània, aprenent alhora a valorar, estimar i respectar el patrimoni històric.

En teniu informació més detallada en el document adjunt:

No hay comentarios:

Publicar un comentario