miércoles, 4 de diciembre de 2013

«I vosaltres qui dieu que sóc jo?» - XIV Concurs Bíblic de Catalunya per a universitaris


(Clikar sobre el cartell per veure'l en gran)

XIV Concurs Bíblic de Catalunya per a universitaris: «I vosaltres qui dieu que sóc jo?»

Des de fa 14 anys, amb la voluntat d’ajudar els universitaris a descobrir i a enamorar-se de la font de vida que es troba a la Bíblia, existeix el Concurs Bíblic de Catalunya per a universitaris. Per a fer-ho possible, el SAFOR UAB –Servei d’Assistència i Formació Religiosa a la Universitat Autònoma de Barcelona–, es fa càrrec per quart any de la promoció del concurs en totes les realitats d’àmbit universitari ja que una de les seves finalitats és la formació a més d’altres com és la celebració (se celebra l’Eucaristia cada dimecres a les 14.30h a la sala R-108d). Poden participar-hi especialment l’alumnat de totes les universitats catalanes i, per extensió, de la resta de l’estat.

1. CONDICIONS GENERALS

1.1 Es podran presentar treballs en forma d’assaig que tinguin relació amb el títol del concurs. Un treball que des del tema proposat posi en paral·lel la Bíblia amb els estudis que es cursen. Si és adient, també es poden analitzar gestos i històries actuals de la literatura, periodisme, cinema, música, televisió, etc, des de l’àmbit universitari que hom cursa en el qual podem trobar arrels en la tradició cristiana, i - donat el tipus de lema d’aquest any-, també des de la fonamentació teòrica d’experiències de voluntariat o d’acció als altres. Es valorarà l’originalitat i l’aplicació de la proposta a la cultura actual.

1.2 Treball individual o en grup. Mínim de 15 DIN-A4 a una cara, Arial 11, 1’5 interlineat, marges de 2 cm.

2. EL COMITÈ DE SELECCIÓ I EL JURAT (consultar www.uab.cat/safor)

2.1 Per presentar-se s’ha de ser estudiant universitari de qualsevol cicle. Els treballs d’estudiants de teologia o  ciències religioses tindran un tractament específic: no participaran dels premis ordinaris, sinó d’un accèssit.

2.2 Es valoraran especialment els treballs en grup: de classe, acadèmics, de reflexió, entre altres. Màxim 5 participants. El jurat que el valorarà i discerniran els premis, està format com a mínim per tres biblistes.

2.3 Els interessats han d’enviar una preinscripció al concurs amb el nom complert (en cas de grups el d’un representant), fent constar els estudis que s’estan cursant i la universitat, enviant un e-mail al correu del Concurs Bíblic, cbcat.uni@gmail.com.

2.4 La inscripció serà oficial omplint un formulari a www.uab.cat/safor (inici inscripcions 01-11-2013).

2.5 Termini de presentació: 05-05-2014. L’arxiu s’enviarà en PDF a: cbcat.uni@gmail.com. Un cop enviat s’haurà d’enviar per correu ordinari tres còpies impreses del treball a l’adreça: CONCURS BÍBLIC-SAFOR UAB R/113 Edifici d’estudiants UAB 08193 Cerdanyola del Vallès (Bellaterra).

2.6 Un comitè de selecció s’encarregarà de triar les obres presentades que s’ajustin a les condicions generals.

2.7 El Jurat estarà format per un mínim de 4 membres (el president és membre del SAFOR UAB); tots ells, com a mínim, llicenciats universitaris i entre ells com a mínim dos biblistes.

2.8 El veredicte del jurat serà inapel·lable i es farà públic el dia del lliurament de premis, que tindrà el dimecres 28 de maig de 2013 a les 20h dins de l’acte de clausura del curs universitari de la Diòcesi de Terrassa (lloc a determinar) presidit pel Sr. Bisbe de Terrassa. Per recollir el premi, s’ha d’assistir el dia d’entrega en cas de ser de Catalunya; altres casos s’informaran per correu.

3. PREMIS

3.1 La dotació de premis serà el següent: 1r premi: 1.000€, 2n premi: 550€, 3r premi: 450€, accèssit: 250€, i 1 accèssit extra de 250€ per a treballs d’estudiants universitaris de teologia i/o ciències religioses.

3.2 Qualsevol premi pot ser declarat desert. El veredicte és irrevocable.

4. QÜESTIONS GENERALS

4.1 Per a qualsevol dubte: cbcat.uni@gmail.com,
o bé Tèlf: 935 811 342.

4.2 Els treballs no es tornaran. Passaran a formaran part d’un arxiu amb seu a la FCC –grup Avant–, amb el compromís de no exhibir-los comercialment.

4.3 La participació del concurs comporta l’acceptació íntegra de les bases que el regeixen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario